Familietreff

Hei! idag har jeg vært i familietreff på pappa sin side. Møte 3-meninger, kusine og fetteren til pappa + onkerne hans. Og da kjæreste til søskenbarna hans. Tante, Onkel, kusine og fetter var også der. Det begynte klokka 13.00 og vi dro 19.30. Det har vært gøy, og kjempe god mat. Vi grilla og spiste kaker etterpå. Utrolig hyggelig å se igjen alle sammen:) Dette hadde jeg på meg.

Har du vært på familietreff i det siste?

Marie

Innkjøp

Hei! Idag var jeg på Expert. Da kjøpte jeg meg en Camera Conbection kit. Den kosta 349kr og er til iPad 2.

Er kjempe fornøyd!
Marie

Torsdag

Hei! Idag har jeg vært på skolen. Idag starta vi med fotball i gymen. Ikke akkurat det beste jeg vet, men det går helt fint. Etter skolen sykla jeg til bestemor. Seinere sykla jeg hjem, da begynte jeg med å øve på gloser. Etterpå gikk jeg ut og tok noen bilder. Fikk med meg broren min ut. Han tok noen bilder av meg. Nå skal jeg snart spise middag. Har du et tips om hvordan vi kan få flere lesere?

Marie

Foto

¨

Marie

 

Michelle

Hei! Idag har jeg vært med Michelle etter skolen. Vi var først hos henne og etterpå hos meg. Vi har gjort lekser, tatt bilder og laget Oreo milkshake♥ 

Bilder fra idag.Michelle <3

Oreo milkshake

Hva synes du om bildene? // Hvem synes du var finest?

Marie

Mandag - Idag

Hei
Har ikke hatt tid til å blogge de to siste dagene.
På Mandag var det første skoledag. Var veldig koselig å møte alle igjen. I de to første timene fikk vi ark og bøker. Og litt info. I de to siste timene hadde vi rle og norsk.

Meg, Michelle, Signe, Julie og Vilde <3

Signe, Michelle og meg <3

Det jeg hadde på meg var dette

Når jeg kom hjem fra skolen. Var det å fikse noe til skolen. Seinere dro jeg på kamp, LSK- Strømsgodset. Det ble 1-1.

På tirsdag var jeg først på skolen, og seinere var jeg på informasjonsmøte om min konfirmasjon. Det var mye vi måtte igjenom før vi skulle bli konfirmert, så jeg kommer nok til å bruke mye av tiden min på dette.

Idag har jeg hvert på skolen og seinere idag skal jeg på trening.

Hva har du gjort de siste dagene?
Marie

Min sommer

Hei! I dag er siste dag med ferie, skolen begynner igjen i morgen. Denne sommeren har godt veldig fort og har vært kjempe bra. Det eneste som ikke er så bra er at jeg ikke her vært så mye sammen med vennene mine fra klassen som jeg ønsket. Har bare møt Michelle en gang. Men heldigvis møter jeg alle i morgen og jeg har prata med dem på Facebook og sånt. Her er de viktigste opplevelsene jeg har hatt i sommer. Jeg har mye mer, men er er de viktigste 

♥Bursdag til Julie - En kjempe koselig begynnesle på ferien. Hun feira den 20. juni, da vi slutta på skolen. Så det var en kjempe fin start! Vi var på restaurant og spiste god mat og hadde det kjempe gøy, vi tok bilder og kosa oss ute i sola. 

Maja, meg, Vilde, Julie, Andrea og Signe

♥ Danmark- Bade hver dag, knall vær, shopping og god mat. En uke gikk fort! Kosa meg kjempe mye i Danmark, var på stranda hver dag, Legoland,  Shopping i Blåvand og stor og fin hage + kjempe fint hus! 

♥Kristiansand -  2 turer til Kristiansand. Har kosa meg med familien og bestevenn. Har hatt kjempe fine dager i Kristiansand med shopping, kos meg familie, feire bursdagen til jenny (3år), kos meg bestevenn og fint vær. 

♥Oslo- Var en tur i Oslo. Var kjempe lenge siden jeg hadde vært der. Koste meg veldig! Var der sammen med mamma, Kaia og mammaen til Kaia. ♥Venner

Michelle og meg

Kristine og meg

Victoria og meg

Julie og meg

Signe og meg

♥Bading - Har bada masse i sommer. På vika, Danmark, en strand og badebassenget til Kristine. ♥Photoshoot - Jeg har tatt noen bilder i sommerferien også. Med Michelle, Victoria, Kaia, i bursdagen til Julie og Kristine
♥Møtte Gaute Ormåsen♥

Hva er dine høydepunkter i sommer?

Marie

 

Gaute Ormåsen

I dag har jeg vært på en konsert i nærheten av her jeg bor, der sang Gaute Ormåsen. Bildene er litt mørke, men satt ganske langt bak.

Og etter konserten møte jeg han <3Marie

Romvideo

video:romvideo


Rommet er ikke helt ferdig, mangler skap, hyller og litt små ting;) 

Håper dere liker videoen:) 

Marie

Kommer snart

Hei 

Innkjøpene jeg har kjøpt i det siste, kommer i et innlegg i morgen. Jeg filma ferdig videoen, men når jeg redigerte den så jeg at fokuset var helt feil.... Så da kommer innlegget i morgen;) Men jeg det kommer en video i kveld:) Filma en romvideo etter jeg filma innkjøpvideoen;) 

Den var en som lurte på om vi kunne legge ut linken til designet vårt, så her er linken: http://kithsgratis3.blogg.no/

Marie

Bilder fra Oslo

Marie

De to siste dagene

Hei 

Det har vært dårlig blogging i de siste to dagene. Har ikke hatt tid. På onsdag var jeg opptatt på dagen og seinere dro jeg på trening, den første treninga. Når jeg kom hjem rakk jeg ikke å blogge, var hjemme ca. ti. Fordi vi var innom butikken etter treninga. Når jeg kom hjem fra treninga var himmelen helt nydelig! Måtte ta noen bilder av den. I går henta vi fetteren min Henrik i Barnehagen. Vi skulle hente han etter 14.00. Siden de var på tur. Vi kom litt tidlig, så vi kunne gå litt på senteret før vi henta han. Kjøpte meg noen ting til skolen begynner. I slutten av 8.klasse ble KPM-ark fort borte, siden det ble så mange. I nesten alle fag fikk vi det. Så når har jeg kjøp noe for å holde bedre system på hvor alle papirer er i 9.klasse:) Tror du at du vet hva jeg har kjøpt? Skriv hva du tror i kommentarfeltet ;) Så kommer det et innlegg om hva jeg har kjøpt i morgen eller i kveld + det andre jeg har kjøpt:) Mangler bare litt til, så er jeg klar til skolestart.

Er du klar til skolestart / har du alt du trenger til skolestart?

Marie

 

innkjøpsvideo

video:innkjøp video


Her kommer innkjøpene fra Oslo turen og da jeg var i Kristiansand :) Videoen går ikke å se på mobiler og IPad, men det går på PC.

Marie

Best song ever!

Denne er nå min favoritt sang! ♥ 

Hva synes du om sangen?

Marie

OutfitHello August

I går kveld laget en header til en venn, se bloggen hennes her: http://carolineestenbakk.blogg.no/


Sånn ser headeren ut:)

Marie 

Hva vil dere ha?

Hei 

Vi lurer på hva dere vil ha på bloggen. Om det er Spørsmålsrunde, ukas blogg, 3 favoritter, et innlegg om det spesielt emne osv.

Hva kunne du tenke deg på bloggen?

 
To jenter, en blogg. Vi er begge 13 år,vi har samme kusine og fetter,vi er bestevenner og begge spiller håndball.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits