Cup

Hei 

I går var jeg hjemme 21.00. Har hatt det kjempe gøy på cup. På fredag når vi kom ditt, så spilte vi kamp. Der tapte vi. På lørdag spilte vi to kamper. Vi hadde endelig en kamp på dagen. Nesten alltid når vi har vært på cuper så har vi fått kamper tidlig. Så vi må stå opp tidlig, men nå kunne vi sove så lenge vil ville. Første kampen vant vi. Den andre kampen den dagen tapte vi. Så da var det B-sluttspill på søndag. 

B-sluttspillet var også kamp på dagen. Så da hadde vi god tid. Kampen begynte 13.30. Vi dro litt over 12, så vi var der litt tidligere. Utenfor hallen fant vi klatrestativ, "kinahuske" og masse annet. Så vi var der litt, så gikk vi inn i ballbingen og spilte litt håndball. Før vi gikk inn i hallen igjen. Så spilte vi, og vi vant. Så dag var det å gå til neste hall, som bare lå ca. 200m unna. Når vi kom ditt var det bare en halv time til vi skulle spille, så da var det bare å få i seg litt mat og kanskje litt sjokolade. Også var det kamp start. Etter første omgang var alle slitne, så da var det bare å " bite tennene sammen ". På slutten var alle kjempe slitne. Så tilslutt tapte vi. 

Så dro vi og spiste og dro hjem. Så klart var det kø, og vi sto i køen i en halv time. Hva har du gjort i helgen ?

Blogges

Marie

Kantine

Hei 

Fra mandag til i dag har det vært kantine på skolen. Altså at 9. klasse har laget mat. Så i dag gikk jeg og Julie ned i kantina og kjøpte oss brownies og is + at det spyd med masse godt. Det kosta tilsammen 15kr. 

I dag fikk vi tilbake naturfags prøven vi har hatt. Jeg ble veldig  overrasket og fornøyd med karakteren. Siden vi hadde kamp dagen før, så hadde jeg nesten ikke fått øvd. 

Det er noen av dere som har spurt om jeg kunne lage et innlegg om I Want. Så det kommer kanskje i morgen. Til helgen skal jeg på cup. Så jeg får ikke blogget da, men hvis jeg husker det så ska jeg ta og sette noen innlegg, så den publiseres på lørdag og søndag :) Hva har du gjort i dag?

Blogges 

Marie

( Nå når jeg tok forhåndsvisning så ser jeg at teksten ble litt rar noen steder, det vet jeg ikke hvorfor... )

Tirsdag

Hei 

Jeg blogga ikke i går, fikk litt litten tid på slutten før trening enn jeg trodde. Nå kommer det er innlegg litt seint. Det er fordi jeg har vært på det etter skolen å gjøre lekser. Så var hjemme 16.30. Så skulle jeg spise middag. Etter det skrev jeg en raport til Naturfagen. Og etter det sitter jeg har å blogger. Dagen har gått fort siden jeg kom hjem. Klokka har bare gått fra meg. Så nå sitter jeg og blogger og hører på sangen shattered. Astrid Smeplass sin sang♥ 

Hvem av bildene synes du var finest ?? 

Blogges

Marie

Lørdag og søndag

Hei 

Fikk ikke tid til å blogge i går. Jeg var hos tante, onkel og fetteren min. Var først på senteret der. Shoppa ikke så mye, men er er det.

Cubus:

Pris: 74 kr (salg)Pris: 69 kr

Vero Moda:

Pris: 339 kr 

H&M:

Pris: 49 kr

Hva synes du ? 

I dag har jeg hatt besøk av fetteren min. Han har sovet over her fra i går til i dag, Kjempe korselig. 

Blogges 

Marie 

Idol

Hei 

Nå har jeg sett på idol. Og Astrid Smeplass gikk ut :( Jeg har heia på henne siden jeg så henne første gang på audition. Er sokkert nå, jeg er skuffa over at hun røyk ut i dag. Har stemt på henne hver fredag og nå er henne ute :( Jeg og dommerne Tone, «Dansken», Kurt og Gunnar er kjempe sjokkerte. 

Men jeg er sikker på at vi kommer til å se henne igjen. 

Her er overskriften på tv2.no

 

 

Idol-audition til Astrid: 


Hva synes du om at Astrid Smeplass gikk ut ??

Blogges

Marie 

Torsdag

Hei

Nå er jeg endelig ferdig med nynorsk fortellinga. Og jeg er snart ferdig med engelsk fortellinga. Og nå ska jeg øve på prøven som er i morgen i matte, ligninger. Nå ligger jeg på senga og blogger + at jeg hører på musikk. 

På skolen i dag, så hadde vi først norsk. Etter på hadde vi valgfag og tilslutt var vi på en litten tur til et sted som er i nærheten. Så vi hadde ikke gym, så da skal vi på en joggetur i morgen i sistetime.

Har tatt noen bilder i dag også:

Har dere noe tips om hva jeg/vi kan blogge om ??

Blogges

Marie

Internett tilbake

Hei

Da er internettet tilbake♥ Så da er jeg tilbake, ser at Victoria har sakt ifra til dere.  I dag har det vært en helt vanlig onsdag. Utenom i naturfagen, da skulle vi har et forsøk. Så vi ble delt opp i grupper og hos en av gruppene begynte det å koke og boble over. Vi skulle se eller sjekke hva PH-veriden til dagliglivet. Så da det begynte å koke og boble over hos den gruppa. Så ble det en veldig ekkelt å puste, det er fordi det kom gass i luften. Så da måtte hele klassen gå ut.

I stad tok jeg noen bilder småting av rommet mitt:
Hva har du gjort i dag?

Blogges

Marie

Filmkveld

Hei
I dag komme jentene i klassen. Eller det var 2 som ikke kunne komme. Så vi blir 5.
Så vi skal først spise taco. Så skal vi se på film en gang i løpe av dagen.
Så det skal bli veldig koselig.
Må gå, nå kommer de snart :)

Hva skal du gjøre i kveld?
Blogges
Marie

Mandag

Hei

Da er det mandag igjen.  Stå opp tidlig, lekser, prøver osv...

I dag har vi hatt norsk,K/H og rle. I norsk timen så gikk vi gjennom det vi skal ha på prøven som vi har på torsdag. Og gikk gjennom litt diverse ting. I K/H timen tegna vi hender. Vi driver med å tegne mennesker. Hoder og sånt. Og i rle så gikk vi også gjennom ting. Som vi i gruppe skal skrive om og ha frmføring for klassen etterpå. Og dette skal "vises" for klassen på Fredag...  

 

Må gå nå, skal på trening.

Blogges

Marie

Søndag

Hei

Da er det søndag igjen. Og i dag har mamma bursdag. Gratulerer med dagen mamma. Nå har jeg akkurat bakt kake til henne kommer hjem. Hun er å spiller kamp og etterpå skulle hun ut å spise med laget. Så hun kommer snart hjem. 

Jeg har bare slappet av på dagen, og nå sitter jeg og blogger og hører på musikk. 

Noen bilder fra we♥itHva synes du om bildene?

Blogges 

Marie

Seriemestere / vinner av b-sluttspillet

Ja, da er kampen slutt og som dere sikkert har forstatt i overskriften så vant vi ♥ Vi vant 15-9 ♥ Så nå er vi vinner av b-sluttspillet / seriemestere ♥ - og det er før siste kampen som er på tirsdag. Nå er jeg kjmoe glad og det er alle de andre på laget mitt også. så på onsdag skal vi ha avsluttning og nok  litt feiring av at vi har blitt seriemestere ♥ 

Så da blogges vi i morgen ;) 

Marie

 

 

I dag

Hei
I dag begynnte vi dagen med norsk. Da gjorde vi arbeidsark på nynorsk pronomen osv... Så hadde vi valgfag. Tilslutt hadde vi gym. Vi øvde først på dansen, så viste vi det fram for klassen ;) Det gikk ganske bra.

Hva har du gjort i dag ?
Blogges
Marie
To jenter, en blogg. Vi er begge 13 år,vi har samme kusine og fetter,vi er bestevenner og begge spiller håndball.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits