Familietreff

Hei! idag har jeg vært i familietreff på pappa sin side. Møte 3-meninger, kusine og fetteren til pappa + onkerne hans. Og da kjæreste til søskenbarna hans. Tante, Onkel, kusine og fetter var også der. Det begynte klokka 13.00 og vi dro 19.30. Det har vært gøy, og kjempe god mat. Vi grilla og spiste kaker etterpå. Utrolig hyggelig å se igjen alle sammen:) Dette hadde jeg på meg.

Har du vært på familietreff i det siste?

Marie

Torsdag

Hei! Idag har jeg vært på skolen. Idag starta vi med fotball i gymen. Ikke akkurat det beste jeg vet, men det går helt fint. Etter skolen sykla jeg til bestemor. Seinere sykla jeg hjem, da begynte jeg med å øve på gloser. Etterpå gikk jeg ut og tok noen bilder. Fikk med meg broren min ut. Han tok noen bilder av meg. Nå skal jeg snart spise middag. Har du et tips om hvordan vi kan få flere lesere?

Marie

Michelle

Hei! Idag har jeg vært med Michelle etter skolen. Vi var først hos henne og etterpå hos meg. Vi har gjort lekser, tatt bilder og laget Oreo milkshake♥ 

Bilder fra idag.Michelle <3

Oreo milkshake

Hva synes du om bildene? // Hvem synes du var finest?

Marie

Mandag - Idag

Hei
Har ikke hatt tid til å blogge de to siste dagene.
På Mandag var det første skoledag. Var veldig koselig å møte alle igjen. I de to første timene fikk vi ark og bøker. Og litt info. I de to siste timene hadde vi rle og norsk.

Meg, Michelle, Signe, Julie og Vilde <3

Signe, Michelle og meg <3

Det jeg hadde på meg var dette

Når jeg kom hjem fra skolen. Var det å fikse noe til skolen. Seinere dro jeg på kamp, LSK- Strømsgodset. Det ble 1-1.

På tirsdag var jeg først på skolen, og seinere var jeg på informasjonsmøte om min konfirmasjon. Det var mye vi måtte igjenom før vi skulle bli konfirmert, så jeg kommer nok til å bruke mye av tiden min på dette.

Idag har jeg hvert på skolen og seinere idag skal jeg på trening.

Hva har du gjort de siste dagene?
Marie

Gaute Ormåsen

I dag har jeg vært på en konsert i nærheten av her jeg bor, der sang Gaute Ormåsen. Bildene er litt mørke, men satt ganske langt bak.

Og etter konserten møte jeg han <3Marie

Kommer snart

Hei 

Innkjøpene jeg har kjøpt i det siste, kommer i et innlegg i morgen. Jeg filma ferdig videoen, men når jeg redigerte den så jeg at fokuset var helt feil.... Så da kommer innlegget i morgen;) Men jeg det kommer en video i kveld:) Filma en romvideo etter jeg filma innkjøpvideoen;) 

Den var en som lurte på om vi kunne legge ut linken til designet vårt, så her er linken: http://kithsgratis3.blogg.no/

Marie

Bilder fra Oslo

Marie

De to siste dagene

Hei 

Det har vært dårlig blogging i de siste to dagene. Har ikke hatt tid. På onsdag var jeg opptatt på dagen og seinere dro jeg på trening, den første treninga. Når jeg kom hjem rakk jeg ikke å blogge, var hjemme ca. ti. Fordi vi var innom butikken etter treninga. Når jeg kom hjem fra treninga var himmelen helt nydelig! Måtte ta noen bilder av den. I går henta vi fetteren min Henrik i Barnehagen. Vi skulle hente han etter 14.00. Siden de var på tur. Vi kom litt tidlig, så vi kunne gå litt på senteret før vi henta han. Kjøpte meg noen ting til skolen begynner. I slutten av 8.klasse ble KPM-ark fort borte, siden det ble så mange. I nesten alle fag fikk vi det. Så når har jeg kjøp noe for å holde bedre system på hvor alle papirer er i 9.klasse:) Tror du at du vet hva jeg har kjøpt? Skriv hva du tror i kommentarfeltet ;) Så kommer det et innlegg om hva jeg har kjøpt i morgen eller i kveld + det andre jeg har kjøpt:) Mangler bare litt til, så er jeg klar til skolestart.

Er du klar til skolestart / har du alt du trenger til skolestart?

Marie

 
To jenter, en blogg. Vi er begge 13 år,vi har samme kusine og fetter,vi er bestevenner og begge spiller håndball.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits