Danmark 2013

Hei 

Har ikke fått blogga, jeg kom hjem fra Danmark igår kveld. Og jeg har ikke hatt tid til å blogge der nede, men nå er jeg tilbake og jeg skal bli flinkere til å blogge:) Vi har hatt knal vær, hver dag. Vi dro ditt med en annen familie;)

Jeg har kosa meg kjempe mye! Var på stranda hver dag, var i Legoland og i blåvand. Har tatt masse bilder som kommer i en video. Den første videoen på bloggen. I videoen kommer det bilder og noen videoer:) Jeg tok bilder neste vær dag med kameraet, når jeg ikke hadde med det tok jeg bilder meg mobilen. Kan fortelle litt om hva jeg har gjort. 

På lørdag dro vi  halv 8. Vi hadde god tid til båten gikk, så vi stoppet å kjøpte is, og ble sittende der litt. Og vi viste ingen ting om hva som ventet oss. Etter vi hadde spist opp isen, så satt vi oss i bilen å kjørte videre. Nå vi hadde kjørt litt ble det kø. Vi tenkte at vi snart løsa seg opp. Så vi venta og venta. Vi hadde stått i kø i en time, så sjekka mamma om hva som hadde skjedd. Det sto ikke hva som hadde skjedd, men det sto at det hadde vært kø siden klokka 11.  Vi hadde stått i kø i 1 time og 30 min. Når vi kjørte forbi der det som hadde startet køen. Det var en campingvogn som hadde begynt å brenne, og bilen var litt brent. Klokka var 12.37 når vi kjørte forbi campingvognen. Og båten gikk 12.45 og vi var 20 min. unna. Jeg hadde et håp inni meg om at båten var forsinka. Men når vi kjørte forbi det vi skulle ta den fra, så vi båten og den hadde akkurat snudd og var på vei mot Danmark. Da mista jeg håpet, skulle vi virkelig kjøre bil helt til Danmark... Heldigvis fant vi en annen båt som vi kunne ta. Så da ble det mer kjøring enn det vi hadde regna med, men det ble 15 min i båt. Tilsammen brukte vi 95 mil i bilen... Var så glad når vi kom fram til huset vi skulle bo i.

På søndag var vi i blåvand. Det shoppa jeg og vi spiste is. Seinere dro vi på stranda. Da var det bølger, det er så gøy å bade da. Siden vi var der på ettermiddagen var det nesten ingen der. Det er en kjempe fin strand. 

På mandag var vi i Legoland. Det er helt utrolig, at de har klart å bygge det med bare lego. Båtene kjørte runde i vannet, bilene på veien, tog kjørte på togskinner, Flyene kjørte runde på flyplassen og ble vasket og mye mer. Vi kjøpte is, var i lego butikken å kjøpte litt til noen i familien, vi var på kino og så 4D film og mer. Vi var der på en av de varmeste dagene vi var i Danmark. Så når vi skulle spise, var det bare å finne et sted i skyggen. Noe som ikke var så lett, men vi fant det tilslutt. Det var også pingviner der. Når vi kom tilbake i huset gikk vi på restaurant.

På Tirsdag var vi på stranda, kjempe fint vær så også. Når vi var ferdig på stranda dro vi tilbake til huset å grilla

På Onsdag var vi først på stranda, kjempe fint vær da også. Etterpå dro vi på minigolf. Så grilla vi når vi var tilbake i huset.

På Torsdag var vi stranda, kjempe fint vær. Så grilla vi når vi var tilbake i huset.

På Fredag var vi første på stranda, det var siste dagen.  Etterpå mens gutta spilte minigolf, dro vi jentene å shoppa i blåvand. Veldig mye fint  i blåvand. Kommer snart hva jeg har kjøpte. Når vi var ferdig i blåvand dro vi på restaurant, den samme som vi var på, på mandag. Når vi hadde spist opp, gikk vi ned på stranda. Da var sola på vei ned. Så fint!

På Lørdag dro vi hjem, vi dro klokka 9. Når vi var på vei til båten, så vi båten vi skulle ta komme inn. Vi hadde god tid før båten gikk, når vi kom fram  til båten var det 1 time å vente. Båten tok 3 timer og 30 min. Vi var hjemme 23.30 igår.

Har hatt en kjempe fin tur i Danmark. Vi bode på Vejers strand, 1 mil å kjøre til blåvand. 

Når sola var på vei ned <3 

Marie 

Hva har du gjort så langt i sommer?  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


To jenter, en blogg. Vi er begge 13 år,vi har samme kusine og fetter,vi er bestevenner og begge spiller håndball.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits