de siste dagene

Hei 

Jeg har ikke hatt tid til å blogge. Så kan fortelle litt om hva jeg har gjort. 

Fredag: 

På fredag når jeg kom hjem fra skolen. Pakket jeg til jeg skulle dra til tante, onkel og fetter. Så da henta bestemor meg når hun var ferdig på jobben og kjørte meg til jobben til mamma der hun var. Så kjørte henne meg inn til tante. Da ble jeg møt av et stort smil i døra av fetter. Han er så søt nå, nå har han begynt å si navnet mitt så søt. Når han roper på meg. 

Lørdag: 

 

På lørdag var jeg på by-festen der tante bor. Da var det masse salg på senteret og masse i gata. Kjøpte litt, som kommer i eget innlegg i morgen. Seinere på lørdagen var jeg på korslaget her jeg bor. Det er nesten det samme som er på TV. Bare at det er kor fra kommunen. Så stemmer vi med mobilen på det koret du mener skal vinne. Korslget var kjempe bra. Og det var koret som jeg er fra som vant. 

Søndag:

I dag sov jeg lenge. Etterpå begynte jeg med framføringa som jeg skal ha i morgen. Den handler om hva jeg gjorde på arbeidsuka. Så dro jeg og mamma ditt jeg jobba for å ta noen bilder. Etterpå gikk jeg ut på joggetur. Når jeg var ferdig spiste jeg middag. Og så forsatte med framføring. 

Marie  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


To jenter, en blogg. Vi er begge 13 år,vi har samme kusine og fetter,vi er bestevenner og begge spiller håndball.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits